14 February 2010

TAK LEH UPLOAD GAMBAR...

Kenapa ntah..dah 3 hari akak try upload gambar tak keluar2..Isk..geram nyer..macam lah kalau boleh upload macam2 akak upload kan..hehhe..Hari ini ada jamuan makan2 kat rumah Kim kat Kuala Kangsar...sambil tu ada upacara tiup lilin pre Birthday for me..hehhehe bestnyer..terasa macam budak2.. tapi tak leh upload gambar cam ner nak share kan.. tak per lah..nanti balik KL akak try lagi yek...

Selamat berkasih-kasih han semua...daaaaa

2 comments:

edan rashid said...

pre besday???? apa tu... tak pernah dengat... lalalalala... lalalalala...

Yus said...

Ada pre-birthday...macam pre wedding gak..heheheh..tapi hadiah tadak...hari birthday baru dapat hadiah...ko bila nak wat aku nyer pre-birthday lak...kawan sekolah aku dah buat dah nih...