15 February 2010

TIGER SHOW

Sempena Tahun Baru China nih..akak nak publish gambar Tiger ..hehhehe..korang mesti ingat Tiger show yang berlambak kat Thailand kan..hehhehe..Gambar nih akak tangkap curi kat Opis akak.. cuak muka Pekan tu bila akak keluarkan camera nak shoot gambar kepala mamat nih..berani mati akak kan.. anyway kepala tu gambar salah sorang contractor/supplier for IT equipment kat opis akak..ada berani korang nak buat fesyen rambut macam nih..Selamat Tahun Baru Cina...

Okey gak kan...you guys should try this for spice up your life...

2 comments:

edan rashid said...

kalau bapak aku tak bunuh... md yang sound aku nanti kat opis kalau buat rambut cenggini... wakakaka

Yus said...

okey apa edan..baru nampak GANAZZZZZ..takut sikit MD tgk ko