02 March 2010

ANONYMOUS-THE WINNER IS...

Hye.. korang tahu tak kita boleh trace the IP Address of person yang kita nak kalau dia send email or what ever melalui jaringan jalur lebar nih? .. dia nih samer jer macam alamat rumah or lebih tepat lagi alamat computer korang.. err dari alamat computer korang tu leh detect lah you guna TM Net Streamyx ker dan location rumah dan sebagainya... lepastu kalau nak tahu lebih lanjut or ada kawan dari bahagian IT unit cyber crime leh dapat tahu location dia sekali dan kalau rajin leh mintak no telephone provider yang provide the internet line lah

Procedure dia kalau ikut birokrasi memang banyak dan susah.. tapi kalau kawan-kawan kita memang jaga bahagian tu.. macam order MC Donald delivery jerk..heheheh.. so korang yang buat onar kat blog akak nih take note yek...i keep your IP Address..

Sekarang nih akak tengah tunggu delivery Mc Donald uols...opsss terlebih sudah.. kalau akak nak humiliate dia terang2 boleh sajer.. akak post jer kat sini butir-butir peribadi dia... tapi akak masih ada perasaan kesian sebab dia tak tahu nak melepaskan geram kat mana so jadi lalat kat blog akak...so ANONYMOUS take note please...behave your self here..jaga diri baik2 yek...

2 comments:

Anonymous said...

..."You are welcome to jot down the comment.. pro or cont tak kisah.. tak nak guna nama sebenar pun tak per.."

- statement akak dari entry Hasad Dengki,Cemburu dan Kagum...


hello akak...jangan lah cepat nak melenting....dah contradict lah pulak dgn statement akak yang kat atas tu....kalau dah tak boleh komen...taknak komen lagilah...buang masa aje...sorry akak yer...bye.

Yus said...

Anon: kalau u baca betul2 u tahu dari posting mana kan.. so buat apa u buat komen yang tak ada kene mengena dengan ini cerita..? ada i reveal nama sesiapa dalam posting tu? i tak kisah kan... tapi yang u gatal komen kat sini tak ada sangkut paut ..cari gaduh namanya...