08 March 2010

BERKELAH DI BAGAN LALANG

Sebenarnya tak plan pun nak berpicnic kat bagan lalang.. akak tak pernah sampai sana pun.. tapi anak dara opis akak ajak pergi berkelah kat sana.. concept pot luck.. tak plan pun nak ajak ramai-ramai tapi since ada beberapa orang yang dapat hidu activiti ni so ajaklah join sekali..

event pada hari ahad..janji nak ada kat sana dalam kul 9.00am..tapi akak bertolak keluar rumah kul 9.00am ..camno? akak bawak banyak barang.. anak akak nak bangun tidur pun jenuh nak gerak...
Berbekalkan GPS akak nih.. sampai jugak walaupuuuuuun dia bawak ntah jalan mana2 ntah... masuk hutan keluar hutan..masuk kampung keluar kampung..tapi memang tak masuk toll pun/. akak check balik setting rupanya dia pilih shorter distance tapi kena bawak slow sebab jalan kampung.. masa balik akak pilih setting faster time lak.. menonong dia suh jalan masuk toll jer..tak per lah cepat sikit sampai rumah..
Akak sampai jer semua dah ada..tinggal tunggu nasi lemak akak dan kuih karipap pusing jer.. tgk sesi fotographer..kalau tgk saper lagi comel meniarap..abang besar ker budak kecik Qiestina tu..heheheh..saper lah abg besar tu yek...
Rini dan Eita dan prepare tempat dan siap2 nak makan jer.. Edan bawak roti home made tau.. giler best.. sedap..comel dan bulat jer.. macam pakai acuan kan..

Beli belon tuk budak2 tapi maya rajin nak meniup sebab budak2 kecik tak pandai nak tiup benda2 nih..main kejar jer belon.. bak kata Eita..berbuih mulut dia tiup belon nih..
Model iklan Coke...sila abaikan bantal busuk tu yek..kata berkelah..bantal dan selimut bagai tak leh tinggal tau... Coke sponsored by Edan
Giler jiwang mamat nih baca buku cinta..heheheh tak per practice makes perfect kan Edan.. by the way dia smepat baca tajuk dan sub title jer...
Rini mula2 malu nak keluar kan buku..asyik dok baca paper jer... pastu baca gitu2 jer..angin kuat tepi pantai nih..
Eita sibuk kaco Qiestina tidur.. sekejap jer budak kecik nih tidur..dah keliling riuh rendah...suara semua volume tak leh control...
Koboi bagan lalang..We all bertolak balik dalam pukul 2.00pm.. sebab akak ada satu lagi function yang nak kena attend start pukul 2.00pm kat Kemensah..nanti akak upload yek.. penat giler satu hari asyik berkelah... sekali-sekala duk tepi pantai best gak kan..

2 comments:

edan rashid said...

ces.. gambar aku dieksplorasi... tidakkkkk... montot seksi... wakakakakaka...

rinzzz said...

selamat gambo censored aku tak diekploitasikan huhu.. nxtime kiter 'melompat lebih tinggi' lagi yer k.yus tanpa selak² huhu