24 March 2010

FUN AT NEWS KARAOKE

Lepas makan kenyang-kenyang kat Pavilion..tetiba ada suara yang ala2 muafakat nak berkaroke.. maklumlah KL dah lama tak hujan.. sekali sekala berjemaah kasi panggil hujan best gak.. kali nih try tempat baru lagi...kat sini akak rasa murah rate dia..kalau kat redbox sorang sure kena charge dalam 50 kat sini sejam RM50 tau... pastu boleh bawak food dan drinks sendiri.. ice dan cawan pun dorang sediakan... macam buat rumah sendiri jer..

Konsert pada kali ini telah di payung oleh En Rashdan Rashid..akak tumpang tuah hari nih.. kan..kan..kan...

Kan nampak happy jer Edan.. menunggu turn nak dapat bilik medium nih pun dah makan masa dekat sejam... ramai rupanya orang kat sini.. Area Jalan Imbi KL..bilik tu besar amat dan apa lagi..bergelek sakan lah semua.. excercise lepas makan kann..
Jaga-jaga remote kalau ngan Jimah.. dia suka pilih banyak2 lagu.. tapi memang best lah Jimah nih...suara dia..pergh banyak angin.. tapi stamina tak cukup...practise lagi yek...mana tak semput..orang lain nyanyi dia bagai nak rak buat adegan kat belakang.. hahahahah..best giler lah minah nih...

See mana ada ngantuk.. mata segar bugar lagi semua... seperti biasa tak semua gambar boleh posting kat sini.. atas permintaan ramai..heheh kalau nak tau semua benda kenalah joint lah acara senamrobic nih kan..
Lagu penutup.. bukan lagu nasyid yek.. nih lagu Cinta di Akhir Garisan.. beria2 nyanyi...Request dari Yuszairi suruh we all nyanyi lagu nih.. amacam sedap tak? Abih karaoke pukul 3.30am..perut pun dah start lapar.. apa lagi gerak ke Nasi Lemak City Garden Kampung Baru.. Akak jadi Pilot..hahah terror jugak akak jalan nih yek..tu pun setelah kena roadblock ngan polis yang cuba ngorat we all.. dah lama akak tak rasa kena ngorat..heheheh

Gambar kat Nasi Lemak City Garden tak ambik pun sebab bateri akak tak charge so tadak gambar...

No comments: