23 March 2010

MAKAN-MAKAN DI ISLAND BISTRO PAVILION

Hehehe..makan lagi.. nih semua salah Yuszairi.. dia memang suka makan dan suka ajak orang makan.. sebab tu akak besar...Yer lah selalu dok lepak area Putrajaya, Puchong ..kali ini we all decide nak ke arah KL lah pulak.. lepak tempat orang kaya2 shopping.. Tak gituew Wanie.. ?

Kalau dah lepak tak ada maknanya satu dua jam.. sampai tutuplah pavilion tu.. Akak ala2 kaya tu jalan-jalan sambil mata browsing luar tingkap boutique handbag jer.. maklumlah akak parkling kat dalam Pavilion tak macam orang tu parking kat tempat free.. kat mana yek Yuszairi.. ?
Dah lepak tempat banyak tourist makan pun ala2 omputeh.. Ini rini nyer makanan lah.. tapi ada sorang kawan akak order laksa..heheh teringin lah tu..macam biasa sambung meja kasi panjang.. tapi akak tak boleh reveal nama2 yang hadir tanpa kebenaran dorang.. maklumlah kang kena sumpah jadi labu.. so paham2 lah saper yang hadir malam tu yek..

Yuszairi lu memang rock laa.. and the girls really happening...tahan jugak mata cik Maya kita malam nih.. tapi akak ada dapat tangkap sekali masa pukul 12.00malam mata dia dah hampir terpejam.. tapi kena sergah sekali terus bulat balik mata dia...
Ori, Rini, Maya dan Akak.. mana Jimah yek..badan sikit besar leh tak nampak.. dia datang lambat uols.. nak make up bagai kot.. tapi sama jer nampak nyer.. dia ada new hair style lah.. nampak cute...
Mamat yang tutup mata tu tak mahu di kenali.. tapi kan.. nampak tangan jer kann.. sudah kan.. kita semua kenal kannn... hehehhe. malu tu duduk sebelah Ori.. Apalah.....

Lepas amik kete akak dan kete Jimah parking kat basement.. we all gerak kat satu tempat..hehehehe..gila happening..malam masih muda.. yebaaaaaa

No comments: