23 March 2010

QUICK UPDATE

Sorry yek..akak tahu lama benar dah jenguk blog nih.. banyak citer dan benda yang berlaku.. tapi one by one akak update yek..

Uols tak kisahkan kalau citer tu dah basi kan.. akak memang suka buat citer n\basi.. kat opis pun akak jadi orang yang paling last dapat tahu segala update kan..

Akak list kan apa yang bakal akak publish dalam nex \t posting yek

1) Makan-makan kat Island Bistro di Pavilion with office mate.. lepas tu terus berkaraoke (favourite even)

2) Percutian di Cherating 2 hari jer

3) Putrajaya 2nd Ballon Fiesta dan terus karaoke lagi

4) Berdating di Batu Feringhi Penang

5) dan Password Entry..heheheh ada lah..

Okeylah akak nak start upload gambar, drafting dan Schedule to publis.. daaaaa

No comments: