21 July 2010

ALAMAK...

Whoopsss.. akak check kat draft atau schedule draft tak ada dah posting untuk auto publish... nak kena keluar cari berita nih..fuh..hidup mengalahkan macam reporter..heheheh

kalau ada citer yang keluar ala2 mengarut tu harap di maafkan yek..

Btw akak nak citer aa kawan akak akan berpindah ke Melaka.. yeehaaa dari Kelantan kena transfer ke Melaka..at least dekat sikit akak nak bergurau senda kan.. kalau dok kat kota bharu tu bukan kira gurau senda dah.. gurau kat poket akak nih.. dah lah fulus dah tak berapa nak menonjol diri dalam wallet nih...

Anyway welcome to Melaka to Maria dan Henky.. jangan gurau lebih sangat yek...gembira selalu...

No comments: