02 July 2010

BERDUA LEBIH BAIK-FERINGHI

Kadang2 kalau jarang2 dapat berdua terasa lebih romatik kan.. yer lah sanggat.. Addy bukan orang yang romatik..dia jenis nerd...akak pulak jenis kasar..so ngam lah kan..

Satu hari akak decide nak gi Pulau Pinang dan makan nasi kandar Hamediah.. punyalah ramai kat kedai tu so we all tapau dan makan kat tepi pantai.. senang kalau berdua nih sebab anak akak dah sub kan ke mak mertua..kalau dia ikut mau dia nak berendam kat sini..dah lah panas terik...
Dah lama tak posing berdua..kalau tidak ada budak kecik yang tersangat jeles...

Addy sebenarnya dia tak banyak kerja kat opis..biasanya selalu on the go..so laptop dan broadband memang sentiasa kena bawak..anytime dia kena online.. so memang dia nyer keje tak ada opis...best jugak buat kerja kat tepi pantai nih kan.. akak apa lagi berbaring menikmati udara pantai.. terasa rindu nak ke pulau lak..

korang nampak tak apa yang akak nampak...heheheheh macam duyung terdapar lak kan....sib baik ada pokok tempat berteduh..dah makan nasi beriani nih rasa ngatuk lak..dah lah angin memang menyokong akak tuk tidor kan...

4 comments:

Kuazue Mohamad said...

Aduh yus... nampak cam beh jer kat tepi pantai tu..peduli la duyung or dugung.. janji HATI EPPY...

Yus said...

hehehehe..memang best.. sebenarnya more to dugung...hati happy tu lah makin besar jer badan nih.. nak kena excercise nih...

edan montel said...

errr... lebih kepada dugong sebenarnya nih... ahahahaha... larikkkkssss

Yus said...

Edan jeles...sebab dia tak leh posing macam nih..btw aku nak jadi dolphin plak..hahahahah