17 July 2010

CERITA DI DALAM CERITA

Korang selalu tak pergi urut kai dan badan nih (Reflexology)?..akak nih dah jadi macam ketagih dah..kalau dalam sebulan tu mesti ada dua kali urut kaki dan satu kali urut badan.. Mak akak kata kalau dah kerja teruk2 tu mesti spend someting yang dapat mengembirakan kita supaya kita lebih bersemangat bekerja.. yer akak ikut cakap mak akan.. beli parfume juga..dan makan jugak..hehehehe

Hari nih akak rasa nak pergi urut badan nih.. selalu memang ada tempat yang biasa akak pergi ..dah kira regular dah..dan selalu Anne atau Lisa yang jadi akak punya masseur .. tapi hari nih Lisa dan Anne tak available..dua2 orang ada customer so dorang terpaksa import lah sorang Aunty nih dari kedai lain.. orang kata dont judge the book by its cover can.. but I did..

Macam2 lah akak complain.. katil tak tukar alas baru lah.. tapi Aunty tu rilek jer buat semua benda.. mula2 dia start urut bahu akak sakit sangat..maybe akak tak biasa ngan cara dia so akak kata suh dia buat pelahan2..rasa macam nak cancel pun ada.. jahat tak....tapi lama2 okey dah...

Sambil tu akak dengar lah orang dok sembang kat luar tu.. yer lah bilik tu pintu dia cuma cover by curtain kan so boleh dengar lah orang kat luar sembang...ada seorang lelaki masuk nak urut kaki.. so dia punya rancak bersembang ngan Pompuan yang kebetulan dok urut kaki juga..punya mesra..sekejap2 ketawa.. sekejap2 usik mengusik.. dari percakapan tu kononya lelaki tu first time lah urut kaki..so tak tahan sakit..mengeranglah.. sambil gelak ketawa by that girl.. bersemangat sungguh lelaki tu bercerita.. ewahhhh..akak tumpang telinga yek..

Kira2 dalam setengah jam lepas tu akak rasa wife lelaki tu masuk kat kedai tu kot.. dengar wife dia tanya kat suami dia.. sakit tak bang?..lelaki tu tetiba macam pekak lak..ter "haa?" jer.. pastu jawab macam endah tak endah.. amboi tadi kemain rancak..sekarang cakap macam mendatar jer ngan wife dia.. tu lah lelaki kan.. kalau ngan bini nih susah nau nak cakap mesra2..kalau ngan orang baru kenal tu..nak2 perempuan amboiii kemain...
*Addy take note..jangan dok skype jer ngan I kalau dalam umah yek..umah kita kecik jer.. *

okey berbalik kepada masseur akak nih.. memang cara dia lain.. tak leh compare ngan masseur yang biasa urut akak tu sebab dia dah biasa tu sebab kita rasa selesa.. ada sesetengah cara akak rasa Aunty nih lagi better dari Lisa dan Anne.. tapi at the end sakit bahu dan pinggang akak berkurangan jugak...selepas selesai semua akak rasa segar dan selesa..dan mission accomplish..

Selepas pakai baju semua.. akak tengok kat luar ghupa lelaki tu.. amboi tak ada lah muda dalam umur 40 an.. maybe anak dah besar.. patutlah gigih nak bersembang ngan anak dara..men are always men.. tak leh ubah dah...

Oh by the way..akak rasa kalau nak masage yang sedap2 dan rilek sila cari Anne dan Lisa tapi kalau akak nak merawat sendi2 dan otot2 akak sila cari aunty yang akak tak tahu nama dia pun...issssshhh..sekian

No comments: