08 July 2010

FUTSAL AND MEETING WITH FRIENDS

orang musim World Cup kome pun nak ber World Cup yek.. since akak tak ada xtvt hari sabtu hari tu..so atas pelawaan kawan2 dan chiken dad akak pun jejak kaki ker cyberjaya.. pagai GPS jugak sebab maklumlah dah dua bulan tak turun area cyber dan putrajaya kang sesat pulak..hehehe melampau...

Yeaaa akak jumpa Yuszairi..sama2 dah jadi Ex..ko kurus yek sekarang nih.. ko makan apa yek.. perut pun dah kurang boroi...ko sibuk jadi bos yek..
Chiken dad yang baru main tak sampai 5 minit dah pancit dan letih..macam mana nak main tiga round nih "wink..wink..wink"
Really miss you all girls.. nampak life makin baik kan.. happy jer...tapi kan mana akak nyer mammu nih kata nak datang.. rupa2 setelah 3 kali call baru tahu dia tak bangun tidor lagi.. tapi best dapat jumpa kawan2 baik akak masa kat opis lama..
Yuszairy lak orang suruh buat macam2 dari amik gambar sampai tukang catiti goal.. apa laaa.. ko rajin nau buat kerja pesal..? tak per ko kan suka wat kerja organising macam nih. amik pengalaman kan.. ko cepat sangat balik..banyak business yek...
Aksi Chiken Mom Little.. aku suggest dia suh pakai kain batik tak mo..sure bola tak celus lalu kat celah kaki tu.. terror gak dia jadi keeper yek.. nasib ko dapat tempat no dua.. kalau juara mau ko hyper semacam...
Ala2 main netball pun ada..siap ada yang main tangkap bola macam netball..maklumlah pompuan kan semua main kumpul jer..geram ajer akan nengok nyer.. cergassss laaaaa..
Lepas abis game tu akak dan rakan2 lunch kat Terminal cyberjaya.. panjang benau sambung meja.. Malam nih cadang nak tgk Argentina Vs German kat mana2 kedai yang ada screen besar...tapi petang nanti baru decide sebab banyak sangat xtvt nak buat hari nih...
Ajonz....ko kalau dalam gambar memang jambu yek.. tapi kat luar macam king kong....Lepas tu the girls lepak rumah jimah kat seri kembangan.. nak gi swimming kat pool rumah dia..pastu bersauna sampai tak hengat.... Dayah lak injured kaki tapi gigih nak swimming...giler seksi pakaian masing2..ala2 kat bali gituew...lepas bersauna dalam 30 minit naik atas umah dia mandi manda dan akak terus tertidur sampai perut rasa lapar...

End up akak ngan Jimah sajer yang makan kat Mohd Chan Abdullah kedai Chinese Muslim..sebab salmah nak hantar dayah gi clinik.. tak tahan sangat sakit kaki dia.. Ori pun nak balik rumah..ada hal..lepas makan tak hingat rupa dua ekor badak yang tak makan seminggu gerak antar jimah dan akak pulang ke rumah dengan perut penuh hati senang..

No comments: