12 July 2010

I REALLY NEED NEW TV AND SPACE

Pernah tak tengok mak ngan anak bergaduh sebab rebut TV... akak selalu tau.. ada sekali sampai akak nangis ngadu ngan Addy.(buruk ngupanya dah tua berebut TV..heheheh). Addy tu apa dia leh buat.. dia leh kata awak dah tua, tak yah le berebut ngan anak.. Akak apa lagi meraung lagi lah.. Alli lak lagi kuat dia guna sad card dia.. lagi kuat dia meraung.. siap berebut remote lagi..

Akak bukan nyer apa..dari pagi sampai malam selagi dia tak tutup mata tidor selagi tu lah cartoon bermaharajalela..memamg tak ada chance langsung aka nak tengok movie..bayar sampai RM110 setiap bulan yang boleh tgk disney channel jer...

TV nih pulak dah pakai sepuluh tahun.. orang lain dah tukar ke LCD akak masih lagi ngan tube TV nih.. Addy nih kalau benda tak rosak tak yah nak beli baru..remember ngan mesin basuh manual akak dulu..eh akak ada cerita kan? dah akak kasi gegar2 selalu barulah rosak merasa akak pakai mesin basuh auto.. tak kan TV nih akak nak kasi rosak jugak baru leh dapat baru kan.. akak rasa TV nih nak letak kat bilik Alli pastu akak boleh order TV baru.. baru tak berebut..hehehhe akak dah rikki LED TV lagi best dari LCD.. agak2 nya lah akak boleh dapat tak?

Tapi rumah akak kecik cuma sekangkang kera... nak kena cari rumah baru kah? akak suka duduk area sini sebab banyak kemudahan dan tempat makan....

Same goes to para kat living room nih.. akak cantik nyer plan nak letak gambar ke , hiasan yang orang bagi ker or souvinier dari obersea.. tapi kan ends up jadi tempat display toys dia... huwaaaa.. dia nak letak situ jugak walaupun akak dah bagi banyak box suruh simpan toys dia.. rak buku pun dah jadi rak mainan dia gak...akak dah hilang kuasa.. HUWAAAA

Akak really needs space... asyik gaduh ngan Alli jer.. dia sure memang sebab Addy on his side..

No comments: