16 July 2010

KARAOKE WITH OLD FRIENDS

Kalau saper rasa acara hiburan akak lepas gathering tu terus balik rumah memang silap laa...acara diteruskan ke Sunway Pyramid....memang mula2 nak balik rumah dah.. tetiba dapat satu call tanya we all kat mana? so we all cakap lah on the way balik dah.. and then suara di hujung sana kata nak karaoke tak? semua on the house.. hehhehehe chanteeek.. memandangkan dalam kereta akak ada tiga orang jer.. so we all cakap lah datang bertiga sajer.. Aidee, Arnie and Akak.. (nasib baik Romy, Zaireen tak ada...kalau tidak berebut mic lah jawabnya..hehehehehe)

Sampai-sampai tu memang kebulur.. yer lah gathering tadi tadi tak sempat nak makan so kat sini we all bedal lah order.. tapi yer lah dia mana ada makanan berat2 tengah malam kan..opss sebenarnya 1.00 pagi..heheheh so yang dapat cuma calamari dan Fries jer lah kot..Aidee terus Weng sebab dia pening kepala masuk angin so dia bedal panadol.. tak tahu berapa papan dia bedal sebab berdasarkan pemilihan lagu dia semua bernada tinggi tak sedar diri.. mungkin minda bawah sedar dia kot..hehehehehe

Abang Pulis nih kasi belanja.. Akak ingat ada ramai lah kawan dia kat sini sebab kata kalau ramai datang dia nak open satu lagi bilik .. dia belanja semua.. tapi tengok cuma dia berdua sajer.. ngan saper? ..heheheheh kawan dia lah..jangan nak scandal yek...

Akak memang tersangat happy sebab akak tak perlu rebut mic macam selalu.. kali nih lepas Aidee akak nyanyi..lepas akak Aidee balik dan begitulah seterusnya dan kadang2 kami bagi kat abg Pulis itiew...kawan abg Pulis tak nyanyi dan Arnie tu pulak malu2..dah nak balik baru keluar suara...
Tetap duet.. akak cuma duet lagu rancak dan tak membebankan kotak suara.. dah lewat pagi tak ada symptom ngantuk pun.. jam dah pukul 3.00pagi nih...Tapi akhirnya Mohsein terpaksa mengalah sebab dia ada flight pagi ke kuching..biasalah kerja ngan orang besar2 nih jadual dia tersaaaaaaangat pack.. kalau dapat tangkap dia kat KL nih rasa cukup bertuah..so dia tinggal kan we all habiskan sesi karaoke dan segala bil telah di bayar..akak memang suker tau...

Dalam setengah jam lepas tu.. akak pun gerak balik manghantar Aidee kat Damansara dan Arnie kat ampang.. Balik rumah nih nak kena qadar tidor sebab Ahad pagi dalam pukul 10.00am akak nak kena drive ke Temerloh melawat nenek akak.. punya busy jadual akak kan.. manalah akak tak kena Asthma Attack...
Sampai rumah akak nampak atas meja makan ada bihun goeng.. heheheh akak lapar laaa.. akak bedal dulu..sampai sudah akak cuma start tidor pukul 8.00pagi dan bangun semula 9.30pagi..giler zombie dah nih

No comments: