02 July 2010

MAKAN BOLA..TIDOR BOLA

Haaa nih lah namanya peminat tegar..kalau tidor pun ngan bola..Alli dan bola tidak dapat dipisahkan.. sekarang nak pilih pasukan untuk alli.. since mama minat argentina dan papa minat brazil..agak2 nya lah kan which side lah alli nih..kalau ikut mama dia beli jer jersey argentina pastu sarung kat dia..dia bukan tahu team mana pun kan..

Tapi papa dia berkeras nak bagi brazil sebab kononnya nama dia macam kena jer ngan team brazil.. tapi warna kuning dan hijau tak cantik kannn..kannn..kannn...

Apa2 pun go Argentina..yehaaaaaaa
P/S: update: Brazil dah balik kampung.. so muktamat alli will be argentina fan.. hehehehe Mr Addy jangan merajuk yek.. nanti i buat kopi layan argentina sampai lebam...hehehehe

No comments: