20 July 2010

MELAKA JOM...

Di sini dengan rendah hati akak menyeru semua anak2 ayam dan anak2 ikan akak untuk bersama bercuti di A Fomosa Melaka.. kita sewa bungalow yang ada pool tu nak?..Kepada yang ada anak sila bawak yek kalau nak perasan bujang lagi sila bawak diri sendiri..

Di sini akak ingin melantik Junior Chiken mom Azimah dan Penempah bilik Edan berusaha bagi menjayakan acara ini.. Weh tak lama lagi nak puasa.. moh laaaaa

Gambar2 kat bawah nih akak jumpa kat internet.. macam nih kah Encik Edan? macam menarik jer...heheheh



Seruan ini di tujukan kepada

Azimah, Edan, Shah dan family, Lias, Nadia, Azrini, Hanita Maya, Norizah, Salmah, Dayah, Yuszairy dan family, Faizol dan kawan, dan kalau ada kawan2 yang sekepala sila ajak.. kalau ajak yang pemalu takut nanti kena cultural shock lak kan...

Azimah: sila beli swimming suit yang baru sepaya tak ada cakap2 belakang buy one free one..hehehehe

4 comments:

edan rashid said...

takmoooooooooooooooooooo

Yus said...

edan: kesian kat Jimah..beria dia nak berjalan tu..

hanitamaya said...

menarikkk tuh!

Yus said...

maya: memang menarik tapi dengar nya tak ada bungalow yang murah tu.. En Edan kata dah ada orang...huhuhuh