28 July 2010

PAYDAY DAN BILLPAYMENT

Dah gaji kan semua.. sesiapa yang belum masuk lagi tunngu lah sampai hujung bulan kan.. memandangkan gaji dah masuk so masa untukround sekitar bandaraya nak bayar bill.. fuh.. campur semua bill abis dah gaji... banyak bill yang kecik2 amount dia tapi berlambak lah kalau kumpul.. macam telephone bill akak dan 200.. bill tepon addy pun 150.. bill streamyx RM110 bil astro lagi.. bil letrik..bil air.. hutang rumah..huh...banyak lagi tu akak tak sebut...

Macam nih lah yek hidup .. akhir bulan dapat gaji tapi belum start awal bulan dah abis bayar bill.. kerja teruk-teruk tapi ada orang tu senang jer dapat duit belanja sampai beratus2 ribu kat oversea...

Tapi adatlah hidupkan..kalau tak ada cabaran dan dugaan jadi tunggul kayu..

No comments: