07 July 2010

PENAT

walaupun hari nih dah hari rabu tapi schedule sampai hari ahad dah penuh.. penat laaaa.. kalau penat kat opis boleh amik cuti .. tapi kalau penat kat rumah boleh amik cuti tak?.. kalau akak amik cuti kat umah alamat macam kapal karam lah.. ada anak yang sedang membesar nih sungguh mencabar..

Kalau kita buat kerja A dia buat kerja B..sampai bila nak siap kan.. i need holiday away from home.. nak pegi mana yek.. nak tgk Malaysia Airlines dan Air Asia jap..eh sekarang dah ada fire fly gak kan.. tak pun check train juga.. seumur hidup tak pernah naik train.. boleh try gak..amik yang cabin leh dok rilek dalam keretapi...

Masalahnya nak pergi mana yek?... kang balik dari vacation penat gak.. adehh serabut...makan dulu lah...

No comments: