29 July 2010

PLAYGROUND TIME

kalau padang besar macam nih nak jaga tiga orang anak bujang yang amat lasak tu .. mau kurus tinggal tulang akak mengejar.. dah tu doang nih main2 kan akak.. sorang lari ikut depan sorang lari ikut kanan dan satu lagi lari ikut kiri.. mana satu akak nak jaga nih.. adehh penat tau..

Mereka dapat ditenteramkan dengan main buaian nih.. kalau nak panjat2 tu memang susah nak jaga..sebab dia banyak gelongsor.. ntah mana satu dorang nak terjun..

Of course bibik makcik akak tolong jaga sama..ngeh..ngeh..ngeh.. akak sorang.. big NO NO NO
Ashraf a.k.a Captain of the team.. tapi dia nih reti bahasa dah besar.. dah umur 4 tahun
Farish a.k.a Ipin.. yang nih pun dengar kata dan stick to one games.. masalah nyer anak akak tu si Alli tak takut ngan saper2 pun.. dia main belari jer.. punya laju macam roket...

Akhirnya akak kidnap dia naik beskal.. dia nih sebenarnya memang penakut naik beskal.. tapi teringin.. tu yang peluk kemain.. tapi kalau naik motor..dia lah hero siap pulas enjin moto tu..gaya aksi mat rempit.. sekarang nih haa.macam tikus takut ngan kucing kan..hehehehe

4 comments:

Norwanie said...

hehehehe...bestnyer alli nak basikal. cute giler gambar ni> kena frame kan.

Yus said...

mak dia lagi cute wanie.. bila nak balik KL? tak sabar nak terkam Adran..

edan rashid said...

kesian2 aku tengok ali takut.. kesian lagik aku kat beskal tu... ahahahaha... larikkkkkkkkkkkkkk

Yus said...

Edan basikal tu urat dawai tulang besi.. Terbukti boleh tampung aku tau... Kalau nak beli silakan... Hehehehe