26 July 2010

PRIVATE PARTY

Kaedahnya ada private party..mula2 malas nak share citer tapi sajer nak mengada2..hehehe.. kalau boleh kalau ada party sebolehnya nak transform sampai orang tak leh kenal langsung.. tapi body akak yang ala2 curve cempedak nih memang tak leh sorok..Budget lawa lah tu.. tapi alih2 anak akak sendiri takut tengok muka akak.. dah macam hantu.. tak per janji orang tak kenal akak..heheheh ala2 guest kenamaan kan...agak2 nya korang pun tak kenal akak kan...

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

Heheheheh amacam ? kenal tak?

6 comments:

edan rashid said...

ahhhh... sama je... ahahahaha... tengok idung dah tau dah... tehehehehe

Yus said...

Kena belajar teknik make up dengan Dato Ct lah macam nih.. iskkkkk

Anonymous said...

Muka kasi tirus lagik.. Larikkkkk - adik ku comel

Yus said...

yer baeeek....akan diusahakan..hehehehe

rinzzz said...

a'aa lain la.. da sipi cam maria ozawa da tu hehehe

Yus said...

hahahah..maria ozawa tu yang amik inspirasi dari aku.. belum pakai winged out eyelash...