02 July 2010

PUKUL 4.00 PAGI

Dua hari tak ada bola nih memang mata tak mau lelap lak.. tu lah selalu berjaga malam dan tak leh adjust time.. waktu siang mula lah mata macam ayam berak kapur...

Akak nih bukan lah minat sangat ngan bola tapi since Addy minat nak tgk bola so we all accompany each other baru meriah sikit.. tak ada lah dia menjerit sengsorang kan.. di sebab kan bola juga 1st first week hilang suara sekejap...heheheh terlebih fanatik lak...by the way akak sokong Argentina.. ntah macam mana tetiba rasa macam nak sokong dema tu.. Addy lah of course lah Brazil dari dulu.. tapi menari samba tak pandai lak..

since sempena dorang nih nak masuk semi final so tak ada lah bola tuk dua hari nih.. patutnya leh lah berehat sekejap kan.. qada' balik tidur yang tak cukup kan.. tapi ntan mata nih tak mo lelap gak.. nak tgk TV si kenit tu conquer dari pagi sampai sekarang nih.. dah pukul 4.00 pagi nih.. asyik tgk cartoon jer.. akak pun pujuk dia masuk tidur

Mama; Alli jom masuk tidor..
Alli: Alli nak tgk cartoon...
Mama: Alaaa dah pagi nih.. esok lah pulak yek...bla..bla..blaa..blaa
Alli: Mama.. Shssssssss..(sambil letak jari telunjuk kat mulut)

Dia pandai Shss kita pulak yek...kecik2 dah tak mo dengar mak dia membebel.. that's it..lepas akak type posting nih..akak nak tutup lampu dan masuk tidor.. biar dia sorang2 tgk TV.. akak emo nih....

No comments: