02 July 2010

PULAU PERHENTIAN PART 5

Selepas balik dari snorkeling day 2 tu hujan turun dengan lebatnya..so apalagi selepas selesai makan tengah hari dan mandi2..lepak kat verandah sambil bermain gitar dan menyanyi ramai..sampai ada yang terlelap lah sebab merdu singguh..

Jimah akak tak tahu mana dia dapat energy sebab dia sambung swimming kat depan chalet konon ajar yuszairy berenang..opsss sekali yuszairy dapat instructor mat salleh laaa..so jimah bawak diri jadi dugung...
Yang lain lepak cafe minum petang sambil main dam.. nak tunggu makan malam sebab malam nih BBQ style lak.. gambar di atas menerangkan bahawa saya nak cari bini no dua..heheheheheh

mula2 main chess pastu tukar jadi dam haji.. yang lelaki lain mandi laut dan akak seperti biasa sebab enjin dah tua kena recharge laa. tidor lagi best...hehehehe

Bagi yang minat fotography macam scan abih satu pulau dia jelajah sambil bawak kamera dan tripod... banyak gambar yang cantik dia amik.. tak tahulah sebab camera bagus ker or dah memang view cantik..so memang menarik laaa..
Nampak dia posing sorang2 atas batu..sebab dia jalan sorang so dia kena lah pakai remote...or timer

Tengok gambar nih balik teringin nak pergi pulau lagi...boleh ker nak kumpul kawan2 nih ..kalau akak seru nih sure dorang on jer...

Waktu selepas hujan di pulau.. so agak malap sikit tapi damaiiii...

No comments: