08 July 2010

SOTONG OH SOTONG...

Tak sangka kan..seekor makhluk Allah yang nama nya Paul dari species sotong kurita leh bagi ramalan siapa yang akan menang dalam pertandingan bola World Cup kan..

Misteri betul..pelik dan ajaib jugak...

Tapi kan.. betul ramalan sotong.... German kalah.. akak ikut cakap sotong Spain menang...

Sebab Addy still cakap German menang sebab dia kuat..(tak ada lah kuat mana pun kan..kan..kan..)

Akibatnya Addy kena urut badan akak sebagai denda kalah..

I loike....

so next.. Spain Vs Holland... Apa kata sotong yek...hehehehehe

recap: masa nih Paul si Octopus predict Spain win over Germany

4 comments:

zuan raz said...

waka waka spain!

Yus said...

huh wan.. seronok ko gelak yek... sampai Kl dengar ko gelak dari Kuching...tak per..lepas nih sotong tu kita rebus jadi sotong kangkung..hehehehehe

Liza said...

kesian paul, ramai yg marah kat dia. nak buek camno, spain mmg terror!

Yus said...

tu lah Liza.. penyokong German sampai nak bunuh si Paul.. tapi sebenarnya tak nampak pun pasukan Spain tu terror..kalau menang pun cuma gol 1 or 2 jer kan..walau bagaimanapun Spain dah pergi Final..