12 July 2010

TAMAT NYER EPISODE WORLD CUP

Akhirnya kejuaraan Piala Dunia kali ini perpihak kepada Spain.. (betul kata sotong)
Dah tak ada nak berjaga malam kerana sebenarnya akak memang letih nak tunggu games
Kalau tak tengok nanti tak tahu citer untuk membuat kutukan kepada pasukan kalah...

Hari Ahad akak memang tersangat letih kerana aktiviti hari sabtu yang berlanjutan sampai hari Ahad pagi...Akak tidor sebentar dan bangun semula pukul 11 malam.. konon dah recharge tapi hampeh.. seminit sebelum mula games akak tidor.. laki akak gerak pun akak buat bodoh..

Tapi tetiba seminit sebelum goal pada masa tambahan oleh pasukan Spain tetiba akak tersedar dan terus segar bugar sampai sekarang.. kira akak dapat tengok goal kemenangan tu lah kan.. tetiba akak boleh feeling boleh ramal bila nak goal kan...

Sekarang akak nak buat apa yek.. mata dah buntang sebab terlebih tidor... akak kemas dapur lah.. bye.. balik jadi surirumah tangga, maid dan ...

No comments: