31 July 2010

WHOSE COLLECTION?

Errk akak pergi rumah adik lelaki akak..selama ini akak ingat ini collection anak dia yang umur 4 tahun.. sekali adik lelaki akak yang umru 32 tahun tu.. macam budak2..siap beli almari berkunci lagi..

Collection Ultraman dan raksasa dan power rangers?.. isk.. tak paham

Ni ntah collection apa mende tak tahu akak nak sebut..

Yang ini akak faham macam kereta kebal.. tapi akak rasa masa kecik 2 dulu banyak jer beli askar kecik2 yang sedang perang tu warna hijau.. tak sama ker?

Akak still tak paham ngan orang ada hobby kumpul anak patung nih.. ada yang sampai cecah ribu pun orang sanggup beli.. .tak per minat masing2 tuk lepaskan tekanan kan.. akak nyer hobby makan dan tidor..senang..hehehehe

4 comments:

edan rashid said...

perghhhh... collection sama laaaa... ahahahaha... gambar no dua tu robot gundam, transformers, star wars...

Yus said...

yer ker edan.. aku nampak semua sama jer.. mainan budak kecik yek...? opsss

edan rashid said...

errr budak kecik boleh ke beli mainan harga ratus2... lainla kalau mak bapak dia kaya belikan... lalalalalalalala... sampai mampus guling2 400 kali pun takkan dapat punya... kena pukul adalah...

Yus said...

Kenapa aku terbayang ko guling2 nangis nk mainan yek... U such a lovely boy... Hehehehe