25 August 2010

3 OF US

Aungguh jarang akak dapat bergambar bertiga .. kalau akak pakai timer pun kena cepat .. pastu nak bekerja yang Alli lagi..selalu kalau kita suruh posing sekejap jer dia boleh pastu kita dah set nak amik gambar dia dah lari.. dia nak tgk gambar tu.. gedik lah dia.. selalu nak tengok gambar dah siap..

Jenuh Addy nak bagi dia duduk still nih.. akak lebih suka amik video mode kat Alli nih.. lasak sangattt..

Ni dia dah ready nak lari ke arah camera.. Alli memang susah nak bergambar.. tapi sekarang dia ada hobby baru tau.. suka amik gambar orang.. hari tu jenuh dia merengek nak mintak kamera nak amik gambar akak dan Addy.. siap suruh duduk rapat2 lagi macam photographer.. tapi bila dah captured akak tengok gambar tiang jer ada.. cissss.. penat tau akak senyum..

Akak nak DSLR.. tapi malas nak usung gajet yang besar2 nih merata-rata..akak suka selit dalam poket seluar jer.. senang kan..

Jauh bebebor.. kat area alamanda nih..

Salah satu benda fav Alli..nak main gelungsur kat tangga.. Nasib baik Addy rajin layan.. lepas tu we all main sembunyi2..memanjang akak ngan Addy kena sembunyi.. akak nak sembunyi kat mana semua pokok halus2..sembunyi belakang pokok kecik imagine lah..macam anak gajah sembunyi belakang basikal..hehehehe

4 comments:

yantysamsul said...

abg lon nmpk gemuk..ke mmg dah gemuk?? larikkkk.. heheh

-adik yang comel-

Yus said...

beb..dah nak raya nih.. tak mo angpow ker? heheh opss dah besar dan dapat bonus..kena bagi angpow lah pulak kan...

jimah said...

kak yus..i suke baju yg u pakai tu? beli mane?? hehehe...btw, i notice u pakai ngn leggings..sbb bulan pose kan?? bulan x pose u x pakai dah legging tu kan? kan?

Yus said...

Hahaha jimah.. bulan puasa kena pakai ngan legging.. kalau tidak macam biasa lah sampai abg azam kasi tiup supaya terangkat.. beli kat Jusco jer.. brand akashia.arcadia?. ntah macam tu lah kot bunyi nyer.. kalau aku boleh pakai sure ko pun boleh.. kita kan sesaiz..hehehehe