03 August 2010

AYAT MINTAK DUIT

Banyak rupanya cara nak mintak duit dari orang kan.. contoh adik lelaki akak yang belajar kat Pahang tu.. tapi dengan akak dia mintak direct jer..bagi senarai barang dia nak beli dan harga sekali.. kalau approved akak masuk kan duit lah

Tapi beza cara dia mintak duit kat adik pompuan akak.. Ada-ada sajer tau..Nak dgr Remy (adik lelaki bongsu akak ) punye ayat tak?..heheh..

Jumlah kasih sayang telah berkurang . Sila tambah jumlah untuk kekal aktif bersama adik...


Bagi akak biar lah tak aktif..biar dia dok kat Pahang tu belajar berjimat.. tetiap minggu masuk duit nih macam mana?

4 comments:

Anonymous said...

makin hari makin byk ayat2 baru kuar lah..heheeheh - adik kee

Yus said...

yeeer.. macam sendikit memenangi cabutan bertuah tu kan.. nak kena blog about it lahhh..isk..isk..

Norwanie said...

terer adik kak yus....mcm credit tepon ekekekekek.

nasib baik kakak poket tebal kan :)

Yus said...

ada lagi ayat dia yang tak blah tu.. siap kata anda memenangi RM10000 sila masuk kan RMXXX ke account CIMB bernombor XXXXXXXXX untuk menuntut hadiah anda.. macam2 tau dia nih.. kakak duit dah susut...