25 August 2010

BAJU RAYA ALLI

Yessszaaa.. baju raya alli dah sampai dari obersea.. siap ngan kasut lagi.. cepat jer yek.. kalau sesiapa nak order barang dari oversea dengan baju yang cantik2 even kalau beli nak beli baju kita pun boleh guna khidmat kawan akak nih.. memang cepat jer service dia.. Nama dia Sue.. badan cinonit jer..tapi berjiwa besar.. mana tau nanti dia nak bukak butik GAP ker OLD NAVY ker .. nothing imposible.. Sue nih pun memang friendly orang nyer.. kalau baju baby..mak ai lawaaaaaanyer....

sila klik di SINI ke blog Sue

Sekarang baju nih ada kat dia lagi.. dah baru sampai kan.. akak senang jer..tak yah susah2 nak post kat akak nih.. akak amik dari Edan jer.. dah rumah akak ngan Edan sepelaung jer kan.. Edannn sila beri kerjasama yek...

Tak sabar nak try test cuba acu kat badan Alli.. mak dia lak yang excited lebih

4 comments:

Norwanie said...

byk nyer baju raya ali. best ler beraya!

Sue said...

Kak yus... Thank ya.. Pomote my blog comel tu... Meh la shopping lagik... hehe

Yus said...

Wanie: Adran tu jangan beli banyak sangat baju..dia cepat membesar.. rugi kang pakai sekejap jer.. Alli jarang beli baju pun..

Yus said...

Sue: definitely akan beli lagi dari u..rasa2 lepas window shopping baru-baru nih seluar bodoh2 pun dah RM70.00..Papa alli nak buat special order lak barang2 dia.. hope boleh buatkan...