30 August 2010

BAJU RAYA KAMI

Puasa dah tak lama lagi .. baju anak akak dah beli lega sikit..kalau hari raya nih budak2 yang best beraya.. baju alli pun dah sampai.. Thanks Uncle Edan tolong bawak balik ke rumah.. kalai ini tema akak sekeluarga kaler hijau lumut.. Addy akak tak beli baju melayu so dia kena pakai kemeja.. beli banyak tiap2 tahun sejak kahwin tu pakai hanya setahun dua kali jer..

Ni baju raya alli tuk hari raya ke tiga dan ke empat.. wah banyak hari raya yek... kasut tu memang dia suka sangat..tak menyempat bnak pakai.. sampai kalau nak keluar rumah gi kedai mamak pun nak pakai kasut tu gak.. kalau suruh pakai kasut dia yang lama dia tak mo.. pandai demand Alli nih.. ikut saper lah yek...


Ni lak baju raya akak hari ketiga.. nak beropen house kat umah Datuk kan..heheheheh beria sungguh akak nih ...ada hati pakai kebatat (kebaya ketat) harap2 dah penghujung puasa baju nih longgar skikt lah.. tak pun berharap jer lah.. sampai sekarang tak turun2 pun berat badan nih.,. Iskkkkk..

4 comments:

rinottt said...

wowwww.. beraya umah datuk??!! datuk ada anak lelaki bujang trang tang tang tak huhu.. ape pun.. selamat bergaya dengan kebatattttt.. berhati2 ketika melangkah ye..

Yus said...

anak lelaki bujang? hehehe ada kot umur 9 tahun heheheh.. ye baik akakn ku melangkah sambil menahan napas..heheheh

e.i.l.e.e.n said...

aku x kira,pakai kebatat pun ko tetap kena cuci pinggan kt umah aku...muahaha

Yus said...

Aduhhh aku dah ada job ker? baru berangan nak duk posing kat ruang tamu jer..heheheheh