13 August 2010

BALIK KAMPUNG

Hari Jumaat nih akak akan berbuka puasa di Red Hill.. harap2 leh jumpa cik Merah kat Rengas Field kan.. balik umah mak mertua maksudnya apa yek? heheheh hari rilek sedunia... maklumlah akak nih hanya menantu tunggal... MIL tetap sayang.. hehehehe sayang ker? tu lah untung kawin dengan anak tunggal... kena terima pilihan anak kan.. walupun malas gilerrrr menantu dia nih..hehehe akak sedar diri..

Lepas bukak puasa Hari Jumaat nih bertolak lah kami tiga beranak ke Red Hill..merasa akak jadi Red Indian..huhuhuhuhuhuhu...

Hari Ahad akak balik lah semula ke KL..fuh rasa mesti ramai yang balik kampung kan.. minggu pertama puasa..masing2 mesti nak bersama keluarga di kampung.. yang paling tak best akak kena packing barang ..malas sungguh.. kalau tertinggal barang akak tak per..tapi kalau barang si Alli huh masak akak.. hari tu konon balik sekejap bawak lah Alli punya baju sikit jer.. 3 baju siang dan 2 baju tidor.. tak cukup..walaupun gigih akak membasuh.. tapi hujan sajer masa tu.. terpaksa beli baju baru Alli kat sana.. alasan mama nak shopping.. kan..

Okeylah nak siap packing barang nih.. tapi mata ngantuk pulak....

1 comment:

Liza said...

weekend nie liza pun nak balik kg buka puasa dgn parents, minggu nie my parents, minggu depan Insyallah MBH's parents