16 August 2010

BERBUKA PUASA HANYA DENGAN RM2?

Wan teruja betul akak... korang dah try ker..konsepnyer bawak My Card yek..kalau tak bawak My Card kena caj RM6..tapi akak suka lah..sedang orang lain semua naik kan harga barang..ayam percik pun dah RM5 tau...gilerr lah

Lagi satu dah makan jangan lupa basuh pinggan sendiri.. pengunjung lak bebas nak makan seberapa banyak yang mampu.. dengar citer restaurant nih nak lanjutkan masa sampai waktu sahur...

Akak tak pernah pergi tapi dia kat area Shah Alam.. sesuai tuk student U yang selalu kurang duit kan..kawan2 jom check it out...jom sahur di sana

4 comments:

Liza said...

bagus kan yus, moga murah lah rezeki tokey kedai

Ajonz said...

restoren nih kat sec 7 hahah penuh ngan student itm kalo x salah sebelah balai polis sec 7.. kalo ko nak gi ict tuh kat kfc tuh ko masuk kiri then terus jerk sampai ujung masuk kakan kedai dia tengah2. Aku lom try lagi kat sini buat fames gak since sec 7 nih penuh ngan student itm parking cam harem penuh moto diorang jerk hahaha..blakang ade kedai cuci keter hahah..

Yus said...

Ajonz; Whooo ko tahu tempat nih yek.. anyway thanks for the info..nak juga aku merasa makan RM2..tak sedap tak kisah..janji ada orang faham masalah ringgit kat malaysia nih..nak try roger aku yek...

Yus said...

Liza: hopefully kedai dia bertambah maju lah.. susah nak cari orang yang meniaga sambil beramal nih kan...