06 August 2010

HONDA SERVICE CENTRE

Nak jalan jauh kena service kereta kan.. tapi dalam banyak tempat tu akak suka service kereta kat Honda Service centre Jalan Pudu.. walaupun tempat tu congested ngan bas.. tapi sejak semua bas express dah berpindah sementara waktu kat Bukit Jalil jalan nak pergi oke sikit..

Yang special kat sini akak tak perlu nak buat appointment macam kat tempat lain..rasanya orang tak ramai hantar sini sebab tengah bandar kot...
Selalunya kat depan nih penuh bas express line up nak masuk puduraya.. kadang2 simpang masuk ke dalam tu pun ter miss..
Selalunya paling lama pun akak tunggu 2 jam.. kadang2 tu dalam sejam setengah dah siap.. adatlah tak ada appointment kan..kat waiting area lobby dia ada wifii .. so layan jer lah kan... hantar kereta kotor ngan berdebu berselut.. amik kete dia dah siap basuh sekali.. senang 2 in 1 kan....

2 comments:

Norwanie said...

kak yus, cepatnyer service. wanie selalu hantar kat usj express pun tak express and selalunyer takes time nak service lebih dr 2 jam.

Yus said...

tu lah wanie....kalau kat area MRR2 pun ada service centre honda gak tapi beraturrr sampai petang leh siap kot.. kat area pudu nih memang tak ramai orang..orang malas nak pergi sini kot..lagi pun sesak banyak bas ke pudu raya.. just walk in..sure tak sampai 2 jam dah siap...