27 August 2010

IKLAN NUFFNANG

Kalau korang perasan kan kat blog akak nih ada lah iklan yang dok menari2 kat bahagian atas lah..kat bahagian tepi lah..kat bahagian bawah lah...

Cuba sekali-sekali korang click kat iklan tu..kadang2 dorang ada buat offer / information yang menarik...sekali gus penguat semangat akak nak berblogging nih.. dah lah akak nih ala2 lemah semangat ...heheheh

Orang kata berblog nih leh dapat duit betul ker.. akak nak merasa jugak hehehehe...leh buat duit raya akak nih... okey..

pesanan akak rajin2 lah jenguk sini.. dan berkawan dengan ikhlas..makin ramai silent reader yek.. tak per akak suka jer.. tapi jangan buat onar.. kawan2 akak suka.. rajin click iklan yek...BYE..

4 comments:

edan rashid said...

tamo click... ahahahahaha

Yus said...

edan jahatttttt.. kasi lah chance aku nak dapat ribu raban macam ko...ko kan click sendiri.. hehehe tu yang dok lama kat server room...opsss

wqj said...

oo itu rupanya onar yg ko buat yer dannn.. cessss... org lain disekat2... di block2.. die sedap jek meng'click'.. huhu

Yus said...

Bersangka baik...Edan rajin buat kerja kat bilik serber..dia update serber opis..hehehehe