18 August 2010

JOM IFTAR

Hari nih akak nak berbuka puasa ngan geng-geng rapat akak kat Putrajaya.. tak sabar nak jumpa mereka..dah seminggu berpuasa dah kurus kah mereka? kalau Edan atau Jimah kurus dari akak.. akak mau start kete balik umah.. tak sanggup akak nak tengok..heheheh

kali nih berbuka puasa di Kelab Equestrian Putrajaya macam tahun lepas.. nak buat macam mana office hour dorang abih kul 5.45pm.. nak gi area KL mau tak sempat kan..

Nanti akak update citer yek..kita tengok food dia kali nih..

2 comments:

Liza said...

kat mana Kelab Equestrian Putrajaya ni Yus, since liza duk area2 tu nak gak tau

Yus said...

Liza: kat area Precint 5 Putrajaya.. banyak signboard kat situ tulis mangiamol cafe kelab equestrian Putrajaya.. Kat sini ada buat solat terawikh sekali.. rate dia tak mahal macam semua hotel sekarang nih RM45nett..okeylah kan..