10 August 2010

SALAM RAMADHAN DAN BANYAK BERSABAR

Haaa dah nak Ramadhan yek..rasanya baru jer sambut Ramadhan tahun 2009.. moga kawan-kawan semua dapat mejalankan ibadah puasa dengan tenang tanpa gelora yek.. tahan2 napsu tu.. bukan napsu makan jer beb..napsu marah tu pun sama.. kalau tidak sendiri mau ingatlah kan...heheheh

Kepada rakan akak Azimah dan Edan..
moga mendapat berat badan yang ideal...
Kepada Ajonz...
selamat siang malam berpuasa yek.. bagussss....
Kepada Shah dan Lias..
jangan gaduh-gaduh dan jangan ponteng kerja tau
Kepada Rini, Ori, Dayah dan Maya...
rajin2 singgah tarawikh..mana tau dapat jumpa jejaka idaman..
Kepada Nusin.. jangan tesion sangat..
rajin2 bawak wife jalan-jalan..
Kepada Hasbul..
kalau banyak shooting pun puasa tetap penuh yek...
Kepada kawan2 blogger...
Rajin2 singgah sahur walaupun posting tak manjana minda...hehehe
Kepada keluarga..
silalah jemput berbuka puasa dirumah anda...amik nombor yek..
Kepada Yat...
Puasa jangan emo2...terimalah qada' dan qadar...hahahaha
dalam maksudnya.. puasa sorang yek..
Kepada rakan2 yang lain..
Salam Ramadhan...love you all

dan tak lupa jugak.......


Kepada manager2 tak kira di mana anda berada.. jangan lah buang taik merata2... sian kat orang bawah..hahahahahaha.. peace no war...

8 comments:

edan rashid said...

huh... sempat lagik tu... sila arrange tempat bukak posa ye... info... berat aku dah 133kg... pehhh... gilaaaaaaaaa....

Mama Qiestina said...

aduihhhhhhhhh tak menahan pesanan ciken mom..terharu aiiiii..sobsss..

lagi tak menahan pesanan buat manager tu.hahahahaa.aku rase bile aku dah blah dari sibi harus buat entry khas mcm ni gak.ehekss

Yus said...
This comment has been removed by the author.
Yus said...

Edan: tengah mencari nih.. nampaknya terpaksa buat kat area Putrajaya lah yek sebab korang balik kerja kul 5.45pm.. terlebih ibadah katanyer..hheehehehehe

Yus said...

Yat: banyak manager banyak ragam.. yes boss sajer..hehehehe

Ajonz said...

hahaah siot ko yus.. hahah sabor nih tapi ape2 pon bukak posa nyer agenda kena jadi gak hahahah tuu je laa alasan aku nak balik lambat huahahahahah :P

rinzzzz said...

dah seminggu terawih tp masih belom berjumpa jejaka idaman huhu xpe.. sy n ori akan giat berusaha lagi huhu

Yus said...

takper rini banyak masa lagi..kalau nak senang cari gi jer shopping complex..ramai jer dok bersidai lepas maghrib.. tapi wat apa tak ada quality kan...heehehhe