12 August 2010

SATU HARI DI HARI AHAD

Hari tu masa akak nak pergi I-City akak ada nampak bangunan ni kat tepi jalan..nak singgah takut tak prepared lah pulakl.. prepare duitlah kan..yang lain semua lengkap..hehehe..

Sebab ketandusan Idea nak pergi mana setiap hujung minggu so akak cadangkan kita lawat satu mall nih kat area Subang . Nama building nih Empire Hotel (thanks Liza sebab betulkan..) dekat ngan subang parade.. tak pernah masuk pun..Addy kalau kita bagi tempat dia jalan jer.. tak banyak hal .. senang jer..

Akak tengok bangunan besar.. sure banyak barang kan.. kali nih lebih prepare dengan wang ringgit.. sakan kan.. nak sambut raya katanyer...macam budak kecik lak...rupa-rupanya tak banyak sangat kedai kat dalam nih.. yang besar tu cuma hotel dia.. tapi syok jugak..banyak baju budak2 kat tingkat 3 tu.. Alli berlari sebab nampak toys r us.. sib baik dia tengok jer...

Ramai orang kat sini..rupa-rupanya ada pertandingan kucing kot..macam ratu cantik kucing lah.. comel sangat.. buat masa nih akak tak terbuka hari nah bela kucing.. akak nih rajin jalan..nanti saper nak bagi makan dia..sian lak kalau memanjang kena tinggal kan.. tak baik tau.. kalau g hotel tak leh bawak pet kan..Alli yang paling gembira kalau main ngan kucing. mau tapi takut .. anak bujang akak tu...

Sekali nampak Chilis lak pulak.. dah lama tak pekena chilis nih.. kat OU asyik ramai jer orang..tempat pun limited..kat sini space dia besar nak tunggu pun tak lama.. sekejap jer dah dapat seat..

Addy dia makan Old Timer burger.. akak pau jugak sikit..

Sebab Addy order main course so Alli dapat eat for free.. kalau tidak dia punya meal pun dah 10 henget ngan air...

Akak seperti biasa.. order triple play.. buruk lantak sangat kan.. senak perut tau makan sorang.. Adehh.. Sib baik Addy tolong habiskan.. tu lah jangan tamak..makan jer apa mampu kan.. baikk lain kali akak beringat...nak kena ajak Jimah makan sini lah..baru best makan macam gorila.. hehehehe

2 comments:

Liza said...

nama hotel tu empire hotel, sgt cantik dan modern, liza tidur sana last weekend

Yus said...

liza dah merasa tidor situ.. ? nampak macam cantik sebab dia sambung ngan shopping mall pulak tu.. nak kena try semalam lah tidor situ...