03 September 2010

ALLI'S NEW TOY..

Alli teramat suka ngan Aeroplane.. setiap kali kalau akak gi KLIA ker or gi Puchong ker mesti dia menjerit2 nak naik aeroplane.. bukan alli jer..akak pun teruja naik aeroplane.. tapi kalau lama2 sangat akak pengsan.. kalau dua jam okeylah.. kalau tak naik Plane gi airport pun buat akak teruja..heheheheh

satu hari dia telah paw mama dia ngan miniature Air Asia tu.. nak pulak yang MU lak tu.. harga mahal lagi dari yang original Air Asia.. Adehh..

Punya khusyuk dia main.. siap ngan bunyi bunyian lagi.. citer pasal Aeroplane nih akak teringat ada 3 trip ke oversea tahun depan..duit dalam tabung tu tak penuh lagi .. adehh kumpul untuk awal tahun depan nyer trip dulu lah..

Bila sedar orang amik gambar dia terus dia jeling.. si kecik nih memang tak suka dan pantang orang nak amik gambar dia.. memang tak suka bergambar.. macam Papa dia.. kalau Akak di mana ada camera di situ ada akak.. nak jadi model tak layak sebab dah rupa blue hyppo...

6 comments:

Ajonz said...

anak aku punya dah hancus hahahahah

rinzz said...

next year kan bakal jd model kebatatttt huhu

Yus said...

Ajonz: tu lah baru bercadang nak buat collection miniature plane.. nak beli tiket plane tak mampu apatah lagi aeroplane betul tu..

Rini: heheheheheh ha'ah.. tahu depan yang mana satu lah yek nak jadi model kebatat tu...tak boleh lagi kot..hehehehe

Liza said...

suka dia dapat toy baru, nanti mintak yg ada remote pulak yer

edan rashid said...

hoh... bagus alli... bagusssss... uncle tak kesah pasal airplane tu... barang MU messstiiiii... wakakakaka

Yus said...

Liza: Yus pitam kejap.. rela aku berlari sambil pegang kapal terbang tu ala2 pakai remote gituew..heheheh

Edan: Ya-Allah ya Tuhanku..ko lindungilah anak ku dari meminati hobi sama dengan Uncle Rashdan Rashid nih...Larikkkkkkk