20 September 2010

HARI RAYA AIDILFITRI 2010

Lamanya akak mood raya yek.. dah lama tinggal blog nih rasa malas nak jengah..sorry yek.. nak kumpul energy balik nih.. hectic betul masa raya.. owh tahun nih akak beraya di KL jer.. makcik akak pun raya kat umah mak akak nih..

Tapi malam tu we all decide nak gerak balik pahang jugak..nak bertolak masa hari raya kedua pagi2 kang ada lak yang terlambat bangun.. so we all bergerak ramai2 ke mentakab rumah makcik akak.. tapi kerja we all asyik makan jer.. akak masa malam raya tu 3 pagi dok mengunyak makanan lagi..dah rupa bangun sahur pada 1 syawal..heheheh Kita layan gambar jer lah...

Keluarga akak.. tahun nih semua beraya di KL patutnya yurn adik lelaki akak beraya umah MIl dia tapi anak dia kecik lagi dan agak cranky kalau naik kereta...firts time we all dapat kumpul sama2 pada 1 Syawal..
Family adik lelaki akak dan baby yang baru umur 1 bulan lebih....konsep baju rojak..hehehe
Adik lelaki bongsu yang selalu mintak top up kasih sayang.. mak akak dan adik pompuan kaka yang stilllllll single...
Keluarga makcik akak a.k.a adik bongsu mak akak konsep baju pun rojak...

Kiri sekali dah pangkat bapa saudara kepada anak akak dan anak2 saudara akak tau.. tapi perangai semua sama..
Sajer nak mengedik...
Keluarga akak..kecik jer.. 3 orang...
We are cousin.. yeeeehaaaa..actually nih baru dari dua family.. kalau nak kira kat kampung giler ramai...
All of us..Selamat Hari Raya.. lepas nih nak makan banyak2..lepas tu nak beraya kat area KL lepas tu nak gerak balik Pahang...

5 comments:

Ajonz said...

kalo tingkap tuh cat kaler puith semua @ dinding putih sure gambo lagi lawa cam lam studio oooo hahaha

zuan raz said...

slmt hari raya k.yus! maaf zahir batin :D

Yus said...

Ajonz@ motiff nak ubah umah aku jadi studio..heheheh

Wan@ Selamat Hari Raya juga.. sekejap jer yek balik semenanjung... bila lah leh transfer ker sini..

Anonymous said...

Lawa lah adik kak yus yang single tu.. Kehkehkeh.. -adik,bukan nama sebenar-

Liza said...

wah yus, sgt meriah, suka tgk the family pics