07 September 2010

IFTAR AT MARRIOT IOI PUTRAJAYA

Semalam akak dapat Invitation ada orang nak belanja berbuka puasa di Marriot Putrajaya.. Wah..segeraaa akak setuju.. syoknyer...terima kasih yang organised nih yek.. lain kali kita buat lagi..hehehe

Kalau nak gemukkan badan kalau tak ada Edan tak sah.. kena lah drag along sekali kan.. baru mencabar....Pejol pun joint.. tapi kena balik awal lah..sebab dia kan cinderellah..kalau balik lepas kul 10 nanti bertukar jadi labu..heheheheh

Masa akak sampai dah hampir nak buka puasa.. kawan-kawan lain dah tunggu dah..cuma tinggal lias jer tak sampai2 lagi..dari Putrajaya pun lambat jugak dia..Jimah Ayu berbaju kurung yang Besarrrrrr..badan dia dah kurus katanyer..

Kurus dan Wanie lepas bersalin..penat jaga anak yek.. Shah pun awal dah sampai tapi kena balik awal jugak sebab ada emergency..banyak betul emergency dia nih...

Kawan lama..masing2 dah tinggalkan opis BLT yang tak best tu.. dulu best..heheheheeh

Jimah tak sabar nak terkam food.. tapi tahun nih tak meriah lah dia nyer hidangan buffet tak macam tahun lepas. bermacam2 ada..sekarang nih dah limited choice dia.. tapi harga makin mahal kan....

Firts round jimah amik pasta..

Akak makan dim sum jer..ngan wanie kan.. heheheh perut akak tak leh terima makanan banyak2.. owh lepas Iftar nih akak jumpa junior school mate akak kat lobby hotel..Meah dan anak bongsu dia..dah besar anak dia...

2 comments:

Liza said...

best tak the buffet spread, dekat dgn rumah tu

Yus said...

tak se best dan sebanyak macam last year punya spread.. harga makin mahal.. tapi kalau orang dah belanja go on sahaja.. hehehe.. tapi kalau yus lah..better pergi kat tempat yg tak mahal sangat sebab makan bukannya banyak mana pun..