01 September 2010

MISSION ACCOMPLISH

Heheh kawan akak baru balik dari Singapore..semata-mata nak beli kasut raya pada Cik Merah nih.. sampai KL terus ajak akak bersahur.. akak ingat nak suruh dorang tidor kat umah akak dan akak masak masakan yang menggemukkan untuk dorang.. maklumlah akak dapat tahun eileen dah kurang banyak berat badan sebab hari2 pergi gym.. akak ada perasaan jeles sikit sebab akak tak pergi2 lagi gym tu..Iskk.. Iskkk. kena cari idea nak bagi dia gemuk balik nih..

since dorang dah check in kat hotel dorang nak jemput akak bersahur kat luar.. akak terus bagi suggestion kita makan steak nak..hehehehe pun banyak kalori gak kan..tanpa fikir panjang eileen pun setuju.. akak nak bawak dorang makan kat gerai kawan akak nih.. dia punya steak memang sedap..bukan sebab dia kawan akak tau.. tapi memang sedap dan murah...kat Desa Pandan

Lihat kasut baru Cik Merah.. lepas nih apa lak kim? Baju baru tuk si Merah nih ker?

Kat sini lah kedai kawan akak tu.. bulan puasa nih dia bukak pukul 5 petang sampai kul 2 pagi.. akak call dulu nanti kalau kedai tutup tak berjaya lah akak nak gemuk kan kawan akak nih... heheheh akak dah keluar tanduk dah...

mula-mula nak order triple.. maksudnya.. chiken, beef dan lamb.. tapi lamb dah habis lak.. so amik combo jer.. chiken dan beef.. wahh cuba kira berapa banyak kalori di situ.. lepas nih dia kena naik treadmill 3 jam kot..tapi sure dia dia tak mampu bulan puasa nih kan.. dan lemak tu akan terkumpul sampai lepas raya..akak suka..akak nak tepuk kaki dan tangan.. akak tengok jer.. akak tak makan..akak amik bau jer...dorang yang makan..

akak cuma minum manggo susu blended..serius sedap.. rasa macam makan manggo tapi tak payah kunyah.. telan sajer.. so kiranya akak makan buah jer lah yek..Mission akak dah accomplish nak bagi eileen besarrrrrrrr...

5 comments:

gbone said...

YUS YANG JAHAT!!!!!!!!!!!!!!!!

e.i.l.e.e.n said...

hahaha..kurang asam!..takpe,takpe..aku redha*wink

Yus said...

yeop: tak ada mana jahat.. nakal jer..dan sedikit jeles.

eileen: nanti kita buat lagi yek... redha jer lah dapat kawan macam aku.. next round Thaibase damansara..

edan rashid said...

ko dah buat Rini mengidam nak pergi kedai member ko nih...

Yus said...

Aku kata segeraaa.. lepas tu sendiri judge sedap ke idak? heheheh tekak aku memang sedap.. Edan moh laaa sekali