30 September 2010

OPEN HOUSE, AQIQAH N BIRTHDAY CELEBRATION

Gambar sekitar Majlis Aqiqah, Birthday Party dan Open House Aidilfitri

Akak malas nak cerita sebab akak nak cerita panjang sebab akak sedih sangat.. sebab apa nanti esok akak publish sebab apa yek.. uwaaaaaaaaa

Antara saudara dan tetamu yang hadir

Akak punya office mate yang first sekali sampai.. seronok dia dapat makan air asam style perak...kalau dah orang perak tu tak lari kemana kannn.. akak teman dia makan heheheh..banyak kali teman nih..
Dah ketibaan Edan Ori dan Rini.. kenapa Edan makan sikit sangat.. akak compius? adakah dia dalam dalam proses berdiet...? tak leh jadi nih...

Itu dia pelakon citer Adam maya.. (pak pacak jer) Hasbullah.. dan Ori.. walaupun dia ada tiga majlis catering to handle hari tu tapi still datang gak..
Shah pun ada majlis keluarga di rumah dia.. lari sekejap dia ke sini untuk memeriahkan majlis.. Rini seperti biasa mesti ada kalau ada apa2 event.. sayang uols...

Maksud edan dua tudia dah dua kali tambah kah?...

Cak....
ramai gak yang datang.. akak just tunggu kat meja makan yek...

Pasangan baru tunang.. Kak lin dan Ehsan? Sorry akak selalu silap ngan bf kak lin yang lain2..hehehehe

Along dan tunang dan bakal berkahwin pada October 2010.. Roslan dan Diela.. eh dah suka pegang baby? tu baby Irfan baru dua bulan umur dia... our latest edition..hehehehe

Birthday Farish sebenarnya.. tapi semua dah buat macam kek sendiri.. Alli lagi lah excited..
Bersama makcik dan sepupu akak.. kenapa uols kata we all macam sebaya? Akak muda tauuu...
Addy rajin membasuh pinggan hari tu.. terkejut akak tengok..rajin yekl....

1 comment:

Liza said...

meriahnyer, best kalau dapat berkumpul cam nie