06 September 2010

SAHUR BERSAMA GBS

Tahun nih we all buat special sikit..selalu majlis Iftar sahaja.. tapi kali nih we all buat sahur pulak.. dah nama sahur mesti lah start makan dari kul 11 mlaam sampai habis waktu imsak kan..heheheheh

Mula2 akak pergi makan kat Desa Pandan sebab Rini teringin nak makan western food yang akak posted kat blog beberapa hari lepas.. dia teruja dan terliur tgk makanan tu..ater dah tengok waktu sian..semua benda dia nampak sedap.. batu kalau letak sos cili pun dia teringin.. tapi rini memang kuat makan lah..badan ajer kecik..Kali nih Hafiz, Ori, Rini dan Edan joint...

Edan makan Lamb Chop.. akak suruh dia order chiken chop sebab akak boleh cukai sikit.. tapi dia pegi order Lamb Chop sebab akak tak makan kambing so dia boleh pulun sorang.. cehhhhh.. hampeh tul lah.. kedekuttttt

Rini lak dia order combo..mula2 dia nak order yang triple tu dengan Beef, Chiken and Lamb grill akak cakap order combo sudah.. kang tak habis.. dia order beef dan chiken sajer.. tapi habis dia makan.. fuh dasyattttt... sebelum balik tokey kedai bagi we all try daging rusa grill lak.. akak tak pernah makan rusa nih.. tapi try lah why not kan..free jer.. tapi sedappppppp tau..juicy jer.. lepas raya nih harus order daging rusa lak..

Lepas tu dapat call dari Shah kata lepask Rasta sahur ngan dorang .. Kat taman Tun tun.. mula2 memang nak lepak chawan ngan Yuszairy.. last minutes tukar plan.. manusia punyalah ramai kat situ macam rusuhan.. nak parking pun tak ada space dah.. akak parking atas bukit kat Bukit Puteri tu..menapak seberang jalan dan lah hujan rintik2...habis rambut akak..

Ajonz tak dapat joint sebab dah kena Lock kat rumah..kunci tak jumpa cari..bini sorok bawah bantal..heheheheh

Yuszairi kena cari tempat ..akak tak larat nak tunggu meja orang ramai tu.. Sham pun ada.. hehehe lias nak jalan kena bawak abang..nanti mak marah..maklumlah dia budak bawah umur,, abang dia memang jauh lebih hensem dari lias.. tu yang syok akak kacau...

Sebab terlalu ramai order makanan pun lambat sampai..Mior punya mee goreng dekat sejam baru sampai.. tapi memang fun lah dok bersembang hal lawak jenaka.. kisah kencing dalam botol pun keluar..ceh.. budak lelaki nih kalau bersembang memang melalut jer..

Lepas tu dalam pukul 4.00pagi we all gerak balik setelah minum bergelas-gelas air.. dan Rini again..makan roti bakar yang besar tu..perghhh..bela hantu raya ker?..so guys yang lain gerak tempat makan kat SS2 pulak.. tak larat nak follow..akak kena masak sahur tuk Addy kat rumah pulak...sahur banyak tempat..kalau tak puasa jugak tak tahulah..tapi Alhamdulliah.. tahun ini mereka semua berpuasa penuh..

2 comments:

e.i.l.e.e.n said...

pandai ko sorok pinggan ko,ek?..ekeke..

Yus said...

mana ada.. aku tak makan.. hehehehe aku kan nak pakai kebatat....