10 October 2010

101010

Wah hari nih ramai yang pilih tarikh nak berkahwin.. berduyun2 orang nak kan tarikh nih..mesti busy makcik catering tu.. sampai ada jugak nih yang pilih masa pukul 10.10 pagi nak akad nikah.. mesti pening tok kadi nak tunggu masa kan..hehehe

Akak tak ada apa nak buat.. nak shopping dan nak habiskan RM1,010.10..sah-sah kene jeling ngan Addy...nak bangun tidor pukul 10.10 dan 10 saat pun kene jeling ngan Addy..nak buat apa yek..Apa kata buat kerja rumah yang 1,010.10 macam yang dok pending jer...adehhhh...akak pulak jeling pada diri akak nih..

buat macam biasalah.. bangun tidor, mandi pastu gi pasar... tak pergi2 lagi pasar pinggu nih.. mana tau dorang dok buat sale reduce 10%..save jugak budget nih..

Apa2 pun yang anda lakukan happy TEN TEN TEN

No comments: