08 October 2010

ALLI THE HANDY MANNY

Saper pernah tengok citer Handy Manny.. Alli punya fav citer tu.. nasib baik lah kali nih dia memang tak pilih mainan masak2 lagi masa kat Tesco baru nih.. kalau tidak mau Addy heret dia keluar.. kali nih dia pilih tool set..

Punyalah banyak tools dia nih.. kalau bersepah-sepah dan akak terpijak siaplah akak buang benda nih.. dia janji nak kemas balik lepas main..

Masa dalam kereta nak pakai dah.. tak menyempat-nyempat...kelakar pun ada..

Masa kat rumah Addy pakaikan dia full set.. siap letak bateri kat lampu atas kepala tu.. dah rupa Phua Chu Kang lak akak tengok nih.. tapi apa2 pun dia dah kembali ke jiwa lelaki dia..hehehehe

2 comments:

zuan raz said...

nampak mcm best gak set mainan ni..
masak2 pun ok gak, kot2 nanti blh ganti chef wan ke hehehe..

Yus said...

mama dia okey jer alli nak jadi chef.. tapi papa dia tak mo...kalau tidak boleh tolong mama dia masak..anak dara dah lah tak ada kat umah nih