15 October 2010

DI ICT LAGI BERSAMA GBS

huis seram akak nak masuk sini.. lama akak biar jer terbiar posting kat dalam draf nih.. lagi satu akak takut nak jenguk dalam nih nanti ada peminat yang mengamuk tak update blog..heheh ada ker? Akak busy lah melayan ke "menggongan" kawan-kawan akak kat FB.. sampai mengabaikan rumah akak yang nih.. tapi dorang memang mengong..hehehe sejak akak dapat jadi ahli terbaru GGB (makna dia akak tak tahu) lagi lah super busy...hehehe

Korang tengok jer lah gambar yek.. ala2 malas nak citer..lagi pun kat ICT nih memang ada lampu jer.. tu lah kalau dah publish kat FB memang malas akak nak update dalam nih..semua dah terjawab dan di komen dalam FB..

My castle kononyer..

Dua lagi masih solo..saper nak masuk meminang sila isi borang yek

Dalam indoor area.. dah kena bayar yek..dulu free jer.. seorang dua ringgit..tapi kalau pakai coupon yang masa masuk kena satu kereta RM5 tu dia kira 5 orang RM5...okey jer lah..

Tak ada camera DSLR..pakai kamera akak yang screen dia dah nazak.. maklumlah akak beli pun RM299 jer.. so kalau dia dah jatuh terhempas tapi still boleh guna kira okeylah kan..hehehe

Apakah ini.?.adakah dua dugung yang terdampar menunggu dugung jantan yang tak muncul2 sebab dugung jantan lebih suka dengan duyung betina? hahahahah

Rasa banyak lagi moment we all berkanak-kanak ribena kat sini..akak ada rekod dalam video gambar2 kat sini tapi setiap kali akak tekan REC.. dorang nih bercakap yang bukan2.. tak kan akak kena edit dengan bunyi Tut Tut Tut tu banyak kali.. dah lah akak kena edit jimah punya gambar sebab baju dia tak cukup kain..sajer jer tau...

Jimah: Aku nak ini..aku nak ini.. aku lapar..
akak: Tak boleh jimah..bende tu tak boleh makan..
Jimah: aku tak kira aku nak jugak..
Akak: Amik lah Jimah......
Tetiba pelakon tambahan datang
Pak Guard: Prettttt Preetttt (wisel berbunyi) tak boleh pegang yek.. tengok sajer..
Akak: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH padan muka..

(Script di atas adalah rekaan akak semata-mata..heheheh)

Lepas penat lelah we all lepak kat Gasoline Cafe sebab kat sini yang nampak macam happening ..(sebenarnya berhawa dingin) kekekekeke.. minum segelas air.. dan Ekhram suami si Yat tu beria2 nak bayar..akak cakap tak apa..Jimah boleh bayar.. tapi dia bayar juga..Terima kasih lah yek kerana belanja kaum perempuan yang lemah nih.. susah nak cari lelaki yang belanja perempuan nih..banyak pompuan kena top up kan duit belanja lelaki nih adalah..hehehe okeylah akak stop kat sini .. penatlah..kat FB kena update..kat sini kena update gak..adehhhh

2 comments:

Mama Qiestina said...

muahahahhahahaa apelah sgt takat banje minumm tu kak yus banding erti sahabat kita ni :D

esok we olss banje mamam + makan cake becau pulakkkkkkkk..kite pawtayyy..alli pakai baju fink plisss :P

edan rashid said...

siap tulis rega camera 299 kununnnn... kalau jatuh pecah pun ko gi beli baru 10 kalik pecah pun tape... ko kan biasa buat camera tu macam pakai buang punya... hehehe