06 October 2010

GENTING HIGHLAND - PART 4

INDOOR PARK

Lepas bangun setelah tidor sekejap lepas lunch tu.. dah bersemangat lagi nak bermain2 kat indoor park.. indoor park nih tak banyak sangat permainan.. just banyak untuk kids lah.. tapi kalau nak bayar ikut per ride pun boleh RM8 tapi alang2 dah bayar for All Park akak gigih juga naik walaupun untuk kids.. naik banyak kali pun tak per..

Biasalah Alli memang suka naik marry goes round nih.. tapi akak memang dah bosan giler.. nak main benda lain pun semua kena bawak alli.. so ada juga roller coaster tuk dalam indoor park tapi tak boleh nak naik sebab tak lepas kelayakan Alli nih.. naper lah Alli kecik lagi yek...

Memang paling gembira budak kecik nih

Dia boleh naik train kat sini sampai more than 10 times.. tak mo turun2..akak layan kan jer lah.. sambil tu akak boleh duduk kat kerusi tepi tu berdua ngan Addy...

Akak naik boat nih jugak.. tapi slow jer dia merayap kat atas tu.. tak ada orang sangat so satu car nih just 3 of us jer...sempatlah akak lapar balik.. we all dinner kat Mc Donalds jer.. kat sini Mc Donalds 24 hrs.. akak makan triple cheese burger.. hehehe diet konon

So we all balik ke bilik dalam pukul 7 malam.. dah tak larat dah nak bermain2...kalau ikutkan Alli memang dia nak main lagi.. tapi akak dah bosan.. owh lupa we all kan nak celebrate birthday Addy..so akak dah beli siap2 Kek Daim yang akak beli kat ikea.. Addy dan Alli memang tersangat suka kek tu...


3 of us.. simple celebration.. Addy tak nak kek besar2 dan kena tiup lilin bagai.. tapi biasalah every birthday song kena letak nama Alli.. in this case we all nyanyi Happy birthday to Papa Alli.. budak kecik tu feeling dia punya birthday lah jugak...
Kan dia memang nak potong jugak.. tapi tak per lah.. memang budak kecik macam tu kan...

Lepas mandi memang tak larat nak turun dah .. walaupun nak jalan-jalan..rasanya dalam pukul 9.30 malam dah tidor semua.. cuaca pun sejuk sangat.. nasib baik akak bawak extra selimut.. comforter actually.. so besok pagi ada games yang Addy memang lama dah teringin.. nanti akak citer yek...

No comments: