02 October 2010

ZIELA'S OPEN HOUSE

Biasalah selagi syawal tak habis..memang ramai lah berlumba2 nak booking date buat open house..murah rezeki mereka yek..belanja kawan2..

Akak berkesempatan hadir pada open house umah ziela nih.. rumah dia nih kat taman cahaya ampang.. dah empat tahun dia duduk sini tapi ini lah baru first time akak dapat berkesempatan berkunjung ke rumah ziela.. tu lah rumah yang dekat2 nih jarang ada masa..kalau dok jauh..sampai pulak..isk..isk..isk...

Cubaan Ain nak snap gambar akak.. sambil tu tengah control twin dia..sorang lagi pegi mana tatau..hehehehe
Akak makan roti jalan jer..konon nak diet.. hehehehe

Alli pulak sibuk nak gerak anak saudara ziela nih.. nak main mainan pun ye jugak.. habis berkecah umah ziela...akak dah seram..

Ketibaan Cik Latifah dan Martini... ada jugak peneman..

Dari Kiri: Shikrin, Martini, Latifah, Ziela (puan rumah), Akak dan Pesot a.k.a Faisal

Yang hadir ramai gak.. rumah dia besar dan luas..selesa benar.. masa akak sampai..Zaireen dan Suzie dah nak gerak balik..so sempat jumpa masa kat pintu gate jer.. tapi akak tengok Zaireen asyik berdiri kat meja buffet jer..hehehehe

So we all lepak kat sini lebih kurang 2 jam.. jenuh gak bersembang sampai satu tahap nak kunjungan TERJAH ke rumah Yusnariah.. ini semua latipah punya idea... akak followwwwww...

2 comments:

Liza said...

dah nak habis raya kan, makin byk jemputan rumah terbuka...

Yus said...

liza lagi nak habis syawal..lagi banyak open house..satu hari sampai 3 rumah kena arrange..alamat naik lagi lah BMI hhehehehehe