03 November 2010

MASIH LAGI RAHSIA...

Akak busy pun sebab banyak perkara.. salah satu nyer sebab budak nih lah.. dah announce nak buat majlis last minutes..akak nyer baju tak survey lagi..adehh nak cari tukang jahit lagi...


So kalau korang tak ada bahan bacaan nak baca..sila jangan marah akak..marah budak2 yang di atas nih yek..

5 comments:

Anonymous said...

Heheheh.. I like the title but I don't like the fact that u will busy because of the preparation..I knw what kind of preparation u talk about.. Haruskah adik bribe jackel guard tu lebih skit include all the staff.. 'Make sure you don't let my sister in WITHOUT me..' Perlu kah?? Perlu kah?? -adik ku yg cantik-

Yus said...

heheheheheh.. weh hujung minggu nih jackel yuk...ada orang nak visit sana gak..puak yang kawen 01.01.11 dan adiknyer goody bag..kekekeke

rinotttt said...

ade kah kebatat menjadi pilihan lagi??? or french lace bla bla bla.. huhu yg penting kerja keras ye ngan abg perut ketak hehe

Yus said...

riniii... kali nih bukan kebaya ketat dah lagi advance.. aku nak pakai dress labuh ala2 pengantin gituew..kekekeke

rinotttt said...

huh!! dress labuh?? betul kah?? ingatkan dress singkat yg bole terangkat ditiup angin sepoi² hahaha