19 November 2010

SIRIH JUNJUNG

ini adalah hasil keras tangan akak untuk majlis pada hari sabtu 20hb Nov 2010 sempena pertunanangan adik perempuan akak.. boleh lah for first timer buat.. tak cucuk daun sirih dan segala pinang dan kapur sirih jer lagi..esok sempat kot.. tak pun malam nih lah buat

Bunga Ros sekarang teramat mahal..maybe sebab musim hujan kot.. dan bungan ros kaler putih sangat limited.. akak dapat grab 30 kuntum jer kat petaling street...dah adik akak punya tema katanyer putih silver kena ikut kan jugak..

Jangan cakap akak gi tempah kat kedai tau.. abih sepah bilik tidur dengan bunga2 kecik tu.. lepas nih satu lagi gubahan akak nak kena buat. bunga rampai.. kenapa yang susah2 bagi akak buat yek.. ekon bilik kene set temp 16 celcius tau.. biar bunga2 nih sejuk j.. akak yang mengigil dok dalam bilik nih...

Nanti hasil dah siap akak publish yek..bye akak sibuk

3 comments:

Mama Qiestina said...

weeeeeeee cantikkkkkkkkkkk!

kreatip gak ko eh kak yuss.terbaeek.sure wangi jeee tu..fresh flower gitu kan.

yantysamsul said...

abg sampai skali berkali2 tnya, betul ke akak yg wat gubahan tu..hihihi

Yus said...

ha'ah Yat fresh flower beli kat petaling street.. tapi sekarnag mahal lah rega dia..musinm hujan kot

Adik: dia memang dengki tak caya akak boleh buat...kekekeke