29 December 2010

AKAK BERCUTI DULU

Byeeee.. hari nih akak akan bercuti bermandi manda di Gambang Water Park di Kuantan.. akak dah booked Family suit kat sana selama 3 hari 2 malam.. malam nih akak layan sorak Piala Suzuki Malaysia vs Indonesia dari sana.. kalau dapat coverage mari kita ber fb memberikan sokongan kepada Harimau Malaysia Team...

Korang yang kerja kat opis tu sila buat kerja dengan tekun sambil jenguk blog akak yek.. mana tau akak rajin akak update dari sana.. selalu nyer time akak bercuti nih akak rajin sikit update blog..

Till then Bye.......

Note:
Mana adik akak nih.. janji pagi sekarang dah nak masuk tengah hari .. bayang pun tak ada lagi.. Akak dah tak sabar.. eh silap anak akak dah tak sabar dah...

No comments: