10 December 2010

CHECK LIST..NGEH..NGEH

As to date akak dah dapat:-

1) Grill satu rumah (siap ada corak2 bagai) hehehehe

2) Kitchen Cabinet quotation (setelah akak round 4 buah show room) so dapat satu yang offer paling best...

3) Wardrobe 8' X 8'..kat master bedroom dan untuk guest room lupa nak quot.. nanti masa ukur suruh dia ukur balik utk guest room

4) akak tersurvey laminated floor.. hehehhe kalau cukup sambar kan.. so far duit ada belen lagi.. tunggu semua install dulu baru boleh tahu berapa banyak lebih lagi.. akak sungguh senang hati..heheheh

Nak cari kontraktor bagi memecahkan kat bahagian dapur.. nak kasi besar sikit ruang tu...mana nak cari yek? kerja minor sangat.. nak ke dorang nih amik kerja yang simple2 macam nih..


VITAMIN B Sudah mariiii.. tu yang excited gilerrrr...

3 comments:

rinzzz said...

wahh.. x sabar nak g house warming!! bile kah? di manakah? anyway.. thanx sebab berkongsi vitamin B ngan kitorg yer.. len kali kite bwk bekal nasik lemak + ayam bakar etc.. kasik lawan bilik depan aritu k huhu

Yus said...

alaaa rumah lama.. dah lama tak berjenguk.. nak bagi dia berseri balik jer.. kecik umah flat..hehehehe.. sudi kah?

Norwanie said...

bestnyer....pastu saper nak dok rumah tu? kak yus nak pindah puchong? kenaper?